Stofafzuiging

Voor de schoenmakerij en orthopedie en podologie hebben wij diverse filtersystemen. Van compacte filterunits die zeer goed weg te werken zijn in de schoenmakerij winkel tot grotere installaties voor hele orthopedische werkplaatsen. Voor ieder situatie hebben wij oplossingen.

Hieronder onze oplossingen:

SM-3000

SM-serie

De SM-serie is uitermate geschikt voor het afzuigen van stof. De serie is leverbaar in 4 verschillende maten en uitvoeringen. Door het compacte ontwerp neemt deze unit weinig ruimte in. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A).

Lees meer>>

ABW filterunit

ABW-serie

De ABW-serie is speciaal ontwikkeld voor stof. De serie is leverbaar in vele uitvoeringen tot 7000m3/h.Door het compacte ontwerp neemt deze unit weinig ruimte in. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A).

Lees meer >>.

ACW unit

ACW-serie

De ACW-serie is speciaal ontwikkeld voor stof en is leverbaar in vele uitvoeringen tot 28000 m3/h. Deze unit is zeer geschikt voor de gemiddelde tot de grote werkplaats. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A). Eventueel leverbaar met energie besparende frequentieregelaar.

Lees meer >>

Wilt u graag advies bij het aanpakken van stof en damp neem dan contact met ons op.