Stationaire filters

Stationaire filterunit D-100

Wandgemonteerde lasrook afzuiger D-100/200

D-100/200 is makkelijk aan de wand of kolom te bevestigen. Hierdoor wordt er kostbare vloer ruimte bespaard. Met name geschikt voor het kleinere laswerk op 1 plek.  De D-serie is uit te voeren met diverse opties.

Lees meer >>

MN filterunit

MN serie.

Zeer compacte unit, geschikt voor het afzuigen en filteren van dampen en stof. Handmatig gereinigd. Leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Lees meer >>

SM-3000

SM serie.

De SM-serie is uitermate geschikt voor het afzuigen van stof. De stofafzuiger is leverbaar in 4 verschillende maten en uitvoeringen. Door het compacte ontwerp neemt deze unit weinig ruimte in. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A).

Lees meer >>

ABW filterunit

AB serie.

De AB-serie is speciaal ontwikkeld voor stof. De stofafzuiger is leverbaar in vele uitvoeringen tot 7000m3/h.Door het compacte ontwerp neemt deze unit weinig ruimte in. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A).

Lees meer >>

ACW filterunit

AC serie.

De AC-serie is speciaal ontwikkeld voor stof en is leverbaar in vele uitvoeringen tot 28000 m3/h. Deze stofafzuiger is zeer geschikt voor de gemiddelde tot de grote werkplaats. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A). Eventueel leverbaar met energie besparende frequentieregelaar.

Lees meer >>

ABW filterunit

ABW serie.

De ABW-serie is speciaal ontwikkeld voor stof. De stofafzuiger is leverbaar in vele uitvoeringen tot 7000m3/h.Door het compacte ontwerp neemt deze unit weinig ruimte in. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A).

Lees meer >>

ACW filterunit

ACW serie.

De ACW-serie is speciaal ontwikkeld voor stof en is leverbaar in vele uitvoeringen tot 28000 m3/h. Deze unit is zeer geschikt voor de gemiddelde tot de grote werkplaats. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A). Eventueel leverbaar met energie besparende frequentieregelaar.

Lees meer >>

K-series

K serie.

De K serie is speciaal ontwikkeld voor lasrook. Door de geïntegreerde  pre-coater installatie deze beschermd de filters d.m.v. speciaal poeder. Hierdoor word de levensduur van de filters aanzienlijk verlengt. Deze lasrookafzuiger is met diverse opties en in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Lees meer >>

GF filterunit

GF serie.

GF serie is speciaal ontworpen voor het afzuigen van slijptafels en schuur machines. Door de geïntegreerde vonkenvanger worden de filters beschermd tegen vonken. De unit is leverbaar in diverse uitvoeringen en opties.

Lees meer >>

HV unit

HV serie.

Hoge druk filterunits geschikt voor een centraal stofzuigsysteem. Leverbaar in diverse druk hoogtes en afzuigdebieten.

Lees meer >>