Houtbewerking

Hier vind u al onze oplossingen voor het verwerken van houtstof en krullen dat ontstaat bij het bewerken van hout.We hebben filters voor binnen tot (max 6000 m3/h) buiten opgestelde installaties(28.000 m3/h).De filters zijn conform de laatste EU-normen op het gebied van machine-,brand- en explosiebeveiliging inclusief ATEX. Eventueel zijn de filters te combineren met een briketpers.

Hieronder onze oplossingen:

SM-3000

SM-serie

De SM-serie is uitermate geschikt voor het afzuigen van houtstof. De serie is leverbaar in 4 verschillende maten en uitvoeringen. Door het compacte ontwerp neemt deze unit weinig ruimte in. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A).

Klik hier voor meer informatie.

ABW filterunit

ABW-serie

De ABW-serie is speciaal ontwikkeld voor houtstof. De serie is leverbaar in vele uitvoeringen tot 7000m3/h.Door het compacte ontwerp neemt deze unit weinig ruimte in. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A).

Klik hier voor meer informatie.

ACW unit

ACW-serie

De ACW-serie is speciaal ontwikkeld voor houtstof en is leverbaar in vele uitvoeringen tot 28000 m3/h. Deze unit is zeer geschikt voor de gemiddelde tot de grote werkplaats. Dit perslucht gereinigd filter zorgt voor een continue afzuig sterkte. Zeer stille unit <70 dB(A). Eventueel leverbaar met energie besparende frequentieregelaar.

Klik hier voor meer informatie.

Wilt u graag advies bij het aanpakken van houtstof neem dan contact met ons op.