Schoenreparatie,orthopedie en podologie

Stofafzuiging.

Bij het bewerken van schoenen komt veel stof vrij. Het is belangrijk dit goed af te zuigen voor de gezondheid van de medewerkers en het behoud van de machines. Daarnaast geeft het niet goed afzuigen van stof ook een vervuiling in de winkel/werkplaats. In ons programma hebben wij diverse filtersystemen. Wij kunnen ook passende afzuiginstallaties leveren wanneer de ruimte die beschikbaar is dat verlangt.

In principe zijn alle merken en leeftijden machines goed te combineren met onze afzuigsystemen. Wij hebben filterinstallaties voor 1 een of meerdere machines tegelijk.Het ombouwen van een machine met interne afzuiging naar externe afzuiging is vaak goed te combineren met een totaal revisie van de machine. Voor de revisie van machines werken wij samen met een gerenommeerde partner: Tulen machines en service.

Lijmdampafzuiging.

Bij het lijmen of werken met chemische producten komt veel schadelijk damp vrij.Het is zaak deze goed af te zuigen. Wij leveren filtersystemen om deze schadelijke dampen te filteren. Daarnaast hebben wij ook lijmtafels  en afzuigtafels die perfect aansluiten op de adviezen van TNO.

Stofafzuiging

Lijmdampafzuiging