Bronafzuiging

Bronafzuiging kan zowel via vast opgestelde systemen als met mobiele units. Is bronafzuiging niet mogelijk dan is ruimtelijke afzuiging een perfect alternatief om de werkomgeving te filteren en schoon te houden.

Overzicht van de producten:

afzuigarm

Afzuigarm EK-serie.

Flexibele en makkelijk te positioneren afzuigarm is speciaal voor lasrook en slijpstof ontwikkeld. Door de robuuste interne drager en de aluminium afzuigmond is deze zeer duurzaam.

lees meer>>.

 

PM-801

Mobiele lasrook afzuiger PM-serie.

PM-801/802 is standaard voorzien van een W3 certificering. Dit maakt de unit uitermate geschikt bij het lassen van hooggelegeerde stalen zoals RVS etc etc.  De PM-802 is uitgevoerd met 2 afzuigarmen.De units zijn leverbaar met verschillende lengtes armen.

Lees meer >>

 

Stationaire filterunit D-100

Stationaire lasrook afzuiger D-serie.

D-100/200 is makkelijk aan de wand of kolom te bevestigen. Hierdoor wordt er kostbare vloer ruimte bespaard. Met name geschikt voor het kleinere laswerk op 1 plek.  De D-serie is uit te voeren met diverse opties (zie specificaties).

Lees meer >>

 

PL-2000

Centrale filterunits.

Leverbaar in diverse capaciteiten en modellen. De filterunits zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan. het filter kan gecombineerd worden met afzuigtafels, afzuigarmen en andere toebehoren.

Lees meer >>

 

snijtafel

Plasma-/Laser snijtafels en filters.

Modulair systeem van de snijtafels maaakt dat er voor elke snij machine een tafel is. Gecombineerd met de PL serie afzuigunit is dit een goede aanvulling op het snijsysteem.

Lees meer >>

 

Wilt u graag advies bij het aanpakken van lasrook neem dan contact met ons op.