Over ons

C-Techniek is in 2009 gestart als montagebedrijf. Met als “core business” montage werkzaamheden en het begeleiden van projecten.
Al gauw kwam de vraag vanuit klanten of wij filteroplossingen hadden. Dit inspireerde ons om een filtersysteem te zoeken dat kon voldoen aan onze kwaliteitseisen. Eind 2010 hebben we bij Vanterm in Turkije gevonden wat wij zochten. Een breed aanbod van filterinstallaties, geschikt voor diverse markten met de kwaliteit die wij zochten. Het contact werd gelegd en sinds 2011 zijn wij exclusief distributeur van Vanterm voor de Benelux. Vanterm is een bedrijf dat zich al sinds de jaren 70 heeft gespecialiseerd in afzuig en filtertechniek. Inmiddels is de tweede generatie verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. In alles is duidelijk dat Vanterm nooit concessies doet aan de kwaliteit en blijft innoveren.

Naast de bestaande producten van Vanterm hebben we ondertussen in nauwe samenwerking met Vanterm diverse filters ontwikkeld om nog betere aansluiting te vinden in de Europese markt.

Toch konden we nog niet alle filterproblemen oplossen van onze klanten. Op zoek naar een aanvulling van het productprogramma van Vanterm hebben we Purex gevonden. Purex bied ons een mooie aanvulling. In 2012 zijn wij ook distributeur van Purex in de Benelux geworden. Zo kunnen wij nu op het gebied van afzuiging aan alle vraag voldoen, van de kleine afzuiger voor één enkel soldeerpuntje tot aan de grootste installatie voor een hele fabriek.

C-Techniek is altijd opzoek naar de beste oplossing voor de problemen van onze klanten. Kwaliteit, service en tevreden klanten zijn de bouwstenen van ons bedrijf. Het innoveren en de “drive” om altijd te zoeken naar de beste oplossing, vormt ons als
C-Techniek.