Analoge lijn

De voordeligere versie van de digitale systemen. Uitgevoerd met dezelfde filters als de digitale systemen. Eenvoudige bediening en visuele filterindicatie. Dit systeem is toegepast op de FumeCube, FumeBuster, Alpha en de Xbase afzuigsystemen.
fascia-analogue-anim(1)

alpha-print

Alpha & Alpha Dust

Deze effici├źnte units zijn zeer geschikt voor het afzuigen van deeltjes die vrijkomen van het laser proces. Het systeem filtert de gevaarlijke deeltjes en gas met behulp van een 3-fase filter alvorens terug te worden gevoerd als schone lucht.

Lees meer>>

xbase-print

XBase

De Xbase filtert gevaarlijke laser dampen. De Xbase past makkelijk onder de werkbank of de laser graveer machine kan bovenop de unit geplaatst worden.

Lees meer>>

fumecube-print

FumeCube

Filter geschikt voor soldeer of chemische dampen. Geleverd met een of twee 38mm RVS armen met 2 types afzuigmonden, die eenvoudig kan worden bevestigd aan de werkbank met een veelzijdige klembeugel. Makkelijk op te stellen en te verplaatsen unit.

Lees meer >>

fumecube-max-print

FumeCube MAX

Zelfde werking als de gewone FumeCube maar met een extra groot voor filter. Deze unit is leveren met een of twee afzuigarmen of met een aansluitslang voor op een machine.

Lees meer>>

fumesafe-print

FumeSafe

Deze compacte unit is vervaardigd uit roestvrij staal, heeft een krachtige dual voltage blower en wordt geleverd met 3 soldeerbout kits en een uitgebreid leidingwerk kit. Ontworpen voor het afzuigen van soldeerdampen direct bij de bron.

Lees meer>>

2tip-print

2tiP

Deze compacte unit is vervaardigd uit roestvrij staal, heeft een krachtige dual voltage blower en kan worden geleverd met 2 soldeerbout kits . Ontworpen voor het afzuigen van soldeerdampen direct bij de bron.

Lees meer >>

fumebuster-print

FumeBuster

Filters geschikt voor soldeer of chemische dampen. Verkrijgbaar met conische Kappen, Plenum Cowls of CLEANCAB afzuig boxen.

Lees meer >>