Digitale lijn

Purex afzuigsystemen uit de digitale lijn bieden zowel de prestatie als ingebouwde veiligheids voorzieningen om u en uw werknemers te beschermen tegen schadelijke dampen en stof. De status van het systeem is makkelijk en duidelijk af te lezen op het grafische display.

digital-anim

200-400-print

200&400

Geheel uit RVS vervaardigde unit. Geschikt voor het afzuigen van inktjet/laser codeer en markerings machines, soldeerookafzuiging d.m.v. armen of soldeerbout afzuiging  en dampafzuiging van Cleancabs.

Lees meer>>

200i-400i-print

200i&400i

Geheel uit RVS vervaardigde unit. Geschikt voor het afzuigen van laser snij, codeer en markerings machines, soldeerookafzuiging d.m.v. armen of soldeerbout afzuiging  en dampafzuiging van Cleancabs. Door een groter  prefilter is deze unit meer geschikt voor bewerkingen waar meer stof vrijkomt.

Lees meer>>

800i-print

800i

Geheel uit RVS vervaardigde unit. Geschikt voor het afzuigen van laser snij, codeer en markerings machines, soldeerookafzuiging d.m.v. armen of soldeerbout afzuiging  en dampafzuiging van Cleancabs. Door een groter  prefilter is deze unit meer geschikt voor bewerkingen waar meer stof vrijkomt. In deze unit kunnen grotere filters geplaatst worden zodat de unit nog beter aan te passen is aan het proces.

Lees meer>>

1500i-2000i-print

1500i&2000i

Geheel uit RVS vervaardigde unit. Geschikt voor het afzuigen van laser snij, codeer en markerings machines, soldeerookafzuiging d.m.v. armen of soldeerbout afzuiging, reflow ovens , wave soldering  en dampafzuiging van Cleancabs. Door een groter  prefilter is deze unit meer geschikt voor bewerkingen waar meer stof vrijkomt. In deze unit kunnen grotere filters geplaatst worden zodat de unit nog beter aan te passen is aan het proces.

Lees meer>>

5000i-print

5000i

Geheel uit RVS vervaardigde unit. Geschikt voor het afzuigen van laser, codeer en markerings machines, soldeerookafzuiging d.m.v. armen of soldeerbout afzuiging, reflow ovens, wave soldering  en dampafzuiging van Cleancabs. Door een grotere  prefilter is deze unit meer geschikt voor bewerkingen waar meer stof vrijkomt. In deze unit kunnen grotere filters geplaatst worden zodat de unit nog beter aan te passen is aan het proces.

Lees meer>>