Schoenmakerij Nils Kalf

Nils Kalf SchoenmakerNils Kalf kelderunit

Nils Kalf, meesterschoenmaker gevestigd aan de heilige weg in Amsterdam ging verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Eerste Tuindwarsstraat in Amsterdam. Nils heeft van deze verhuizing gebruik gemaakt om gelijk zijn machinepark grondig aan te pakken. In de verhuisperiode heeft Jan Tulen van “Tulen Machines en Service” zijn schoenmakerij machine geheel gereviseerd.

Aangezien Nils niet tevreden was met de afzuiging in de machine heeft hij C-Techniek gevraagd om dit aan te pakken. Nils wilde graag dat de afzuiginstallatie in de kelder van zijn nieuwe onderkomen geplaatst ging worden.
Wij hebben in samenwerking met Vanterm een afzuigunit ontwikkeld die precies past in de beschikbare ruimte in de kelder. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van afzuiging.

De unit is vervolgens compleet op locatie opgebouwd en aangesloten op de schoenmakerij-machines. Nils heeft nu een afzuiging van formaat en hoeft daardoor zowel zijn machine als de winkel en de etalage veel minder schoon te houden en kan genieten van een stofvrije, gezonde werkomgeving.